NKC zet 30 duizendste lid in het zonnetje

De NKC heeft vandaag het 30 duizendste lid verwelkomd bij de vereniging. Dit gebeurde op de CamperExpo in Houten. Ook is de reischeque uitgereikt aan de winnaar van de afgelopen actie van verzekeringen.
30000E Lid

Fam. Straver uit Nijkerk

Eerder berichtte de NKC over de onverminderde populariteit van het camperen. Het aantal camperaars in Nederland neemt toe en zo ook het aantal NKC-leden. De club verwelkomde afgelopen maand Maarten Straver uit Nijkerk als het 30 duizendste lid. Hij kocht bij Spang Campers in Hoogeveen zijn camper en ontving daarbij het NKC-introductielidmaatschap.


“Dat is toch wel een heel leuke anekdote”, lacht Hans Spang van Spang Campers. “Ik gaf mijn eerste introductielidmaatschap weg. Dan is het extra mooi te vernemen dat je daarmee het 30 duizendste lid hebt aangebracht.”

Straver heeft al een idee waar de eerste reis met de camper naartoe gaat: “Het plan is om samen met mijn partner en onze honden richting Normandië of Engeland te gaan.” Hij ontving wel een heel bijzonder welkomstcadeau, namelijk een iPad. “Hartstikke mooi natuurlijk, deze kan mooi mee op reis!”

De prijs van de actie van verzekeringen, die van 15 januari tot en met 16 februari liep, werd eveneens uitgereikt. Rob en Mijneke Buursink uit Westerland namen hun prijs in ontvangst uit handen van Ruud Gardenbroek, voorzitter van de NKC. Waar de reis naartoe gaat, weten ze nog niet, maar dat ze op pad gaan met hun T3 is zeker.

De aftrap van de beurs verliep voorspoedig. “Het is opvallend druk, drukker dan vorig jaar”, meldt Daisy van Kranenburg, medewerker marketing bij de NKC. “Er is veel te doen en veel te zien. Een geslaagde eerste dag.” De CamperExpo vindt tot en met zondag 23 maart plaats aan de Meidoornkade 24 in Houten.

winnaars reischeque Spang
Fam. Buursink uit Westerland Fam. Spang van Spang Campers Hoogeveen