De ANWB houdt Outdoor en Kampeerdagen

De ANWB Outdoor en Kampeerdagen worden dit jaar in het weekend van 12 en 13 april gehouden. Het recreatiegebied Ouderkerkerplas wordt voor dit evenement enkele dagen omgetoverd tot een mini kampeerwereld.
ANWB Kampeerdagen

Nieuw dit jaar is de wandeling door drie werelden: Outdoor, Kamperen en Fietsen. Zo is er een uitgebreide tentenshow, maar ook een scala aan campers, caravans, vouwwagens en kampeeraccessoires. Uiteraard is er ook volop informatie over verschillende vakantiebestemmingen te vinden.

Er is niet alleen veel te zien, maar ook veel te doen. Zo zijn er workshops en is het mogelijk een stukje de plas op te varen met een zeilboot. Wie op zoek is naar een fiets, kan bovendien een testrit maken langs een speciaal uitgestippelde route. Er is zelfs aan de kinderen gedacht. Voor hen is er het ANWB-theater, waar kinderactiviteiten worden gehouden.

Tickets zijn vooraf te bestellen tegen een gereduceerd tarief. ANWB-leden betalen in dat geval € 4,50 per persoon en € 4,- voor parkeren. Niet-leden betalen € 0,50 cent meer. Aan de kassa kost een toegangskaart € 9,- voor leden en € 10,- voor niet-leden. Een parkeerkaart kost aan de kassa € 8,-.

Voor meer informatie, zie de website.