CamperExpo Voorjaar vanaf morgen te bezoeken

De Expo in Houten opent morgen de deuren voor de vijfde editie van de CamperExpo. De camperbeurs verschijnt in een nieuw jasje en wordt tot en met zondag 23 maart gehouden.
Camperexpo

Op de beurs zijn honderd exposanten aanwezig met een uiteenlopend aanbod. Zo zijn er nieuwe en gebruikte campers en accessoires te zien en zijn er camperbouwers aanwezig. Ook de NKC is er en de Kampeerauto van het jaar 2014 staat er, de Knaus BoxStar Road 540.

De beurs is dit jaar uitgebreid met een fietstestplein, waar de bezoeker alle informatie over elektrische fietsen kan vinden. Uiteraard is een testritje mogelijk. Zo ook in een camper. De NKC verzorgt samen met Booij Dethleffs Centre, Buscamper Nederland, Jan Schreur en Kampeercentrum de Jong proefritten in een camper. Hiervoor kunnen bezoekers zich op de beurs gratis aanmelden. Verder worden er dagelijks lezingen gegeven over het veilig rijden, reizen en overnachten met een camper. Voor NKC-leden is er een speciaal voordeelpaviljoen, waar partners van ledenvoordeel hun producten met extra korting aanbieden aan NKC-leden.

De NKC heeft gedurende de beurs een speciale aanbieding voor camperaars die lid worden van de club. Ook houdt de NKC samen met Transport Scholingscentrum een loting: wie de NKC-bon uit het beursmagazine inlevert op de NKC-stand, maakt kans op een rijvaardigheidstraining.

Een toegangskaart kost € 10,- per persoon, exclusief bestelkosten. Aan de kassa kosten de tickets € 15,- per bezoeker. NKC-leden kunnen tot 20 maart per lidnummer gratis twee entreekaarten bestellen.

Voor meer informatie over de CamperExpo zie de website.