SVR-Vakantiebeurs in Venray

In Evenementenhal in Venray vindt aanstaande zaterdag 25 januari de Vakantiebeurs van de Stichting Vrije Recreatie (SVR) plaats. Het motto is deze keer: zoek je eigen kampeerboer en -boerin uit. Op deze beurs kunnen bezoekers namelijk van alles te weten komen over het kamperen bij de SVR-boer.
Farmer 22Jan1

Zonder toeters en bellen
De bij de SVR aangesloten campings, 1.200 in Nederland en ruim 800 elders in Europa, bieden betaalbare kampeer- of logeervakanties, zonder toeters of bellen. Van deze mogelijkheid maken de aangesloten 150.000 donateurgezinnen massaal gebruik. Bezoekers van de beurs kunnen zich laten inschrijven als donateur en daar meteen hun kampeerboer en -boerin voor 2014 uitkiezen. Er worden gratis vakanties uitgedeeld en er is gelegenheid om boerderijproducten te kopen. Voor donateurs is de toegang gratis, niet-donateurs betalen vijf euro.

Voor NKC-leden geldt tot 1 april 2014 een speciale actie. Wanneer zij SVR-donateur worden, betalen zij slechts  de helft van de prijs voor het donateurschap: 5 euro.

Op 1 februari staat de beurs in Groningen (MartiniPlaza), op 8 februari in Apeldoorn (Americahal) en op 15 februari in Gorichem (Evenementenhal).

Meer informatie over de beurs en over Stichting Vrije Recreatie staat hier.