Kampeerauto van het jaar op Vakantiebeurs onthuld

Op de Vakantiebeurs wordt op vrijdag 17 januari om 12.00 uur de winnaar van de verkiezing Kampeerauto van het jaar 2014 bekendgemaakt.
Logovkb 13Jan3

De verkiezing ging afgelopen september van start op de Caravan Salon in Düsseldorf. Daar beoordeelden camperspecialisten de nieuwe modellen van 2014. Op basis van deze beoordelingen zijn de twaalf meest innovatieve modellen genomineerd. Hierop konden bezoekers van Kampeerauto.nl in de maand oktober stemmen.

De LMC Liberty Breezer A 714 G, de Knaus BoxStar Road 540, de Bürstner Nexxo t 685 "fifty-five" en de Niesmann+Bischoff Arto 76 E kwamen als beste uit de bus in de categorieën alkoof, buscamper, halfintegraal en integraal.

De categoriewinnaars worden gepresenteerd op de Vakantiebeurs, die van 14 tot en met 19 januari plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers van de beurs kunnen woensdag 15 en donderdag 16 januari stemmen op hun favoriete camper. Deze stemmen, in combinatie met de beoordelingen van de camperspecialisten en de stemmen op Kampeerauto.nl, bepalen de uiteindelijke winnaar.

De beurs is vanaf morgen geopend voor de branche en vanaf woensdag 15 januari tot en met zondag 19 januari voor bezoekers. De NKC is aanwezig in de hal Camping by Night om het camperen te promoten.

Wie een dagje beurs overweegt, kan met de camper overnachten op de tijdelijke camperplaats op P2. Aanmelden kan online.