Dordrecht opent nieuwe camperplaatsen

Gemeente Dordrecht heeft aan de Maasstraat een nieuwe camperplaats gerealiseerd. De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van alle bezienswaardigheden in de regio.
CP Dordt

Op de locatie is ruimte voor twaalf campers. De plekken zijn semi-verhard en er is een sanistation aanwezig met een loosplaats voor het cassettetoilet en de vuilwatertank. Ook kan er schoon water getapt worden. De kosten voor gebruik van het sanistation bedragen € 1,-.

Camperaars betalen van maandag tot en met zaterdag maximaal € 6,50 wanneer zij tussen 9.00 en 22.00 uur gebruik maken van de camperplaats. Op zondag en tussen 22.00 en 9.00 is parkeren gratis.

De camperplaats is een goede uitvalsbasis voor het bezoeken van de historische binnenstad van Dordrecht, de Biesbosch en Kinderdijk. Ook is het mogelijk om vanaf de camperplaats de Waterbus te pakken richting Rotterdam. Naast de camperplaats ligt de Ark van Noach. Gemaakt naar maten zoals deze staan vermeld in de bijbel: circa 30 meter breed, 23 meter hoog en 135 meter lang.

De officiële opening van de camperplaats vindt morgen plaats. De locatie staat op Campercontact.nl vermeld onder sitecode 26215. Voor meer informatie zie de website van VVV Dordrecht.