NKC Camper Experience in 2016

De NKC wil in 2016 opnieuw een Camper Experience houden, in navolging van de succesvolle Experience in 2011 in Assen. Afgelopen zaterdag 13 december toonde de ledenraad van de NKC zich enthousiast met dit voornemen en gaf groen licht voor verdere voorbereidingen. Nog voor de zomer van 2015 neemt de NKC een finaal besluit of de NKC Camper Experience 2016 daadwerkelijk doorgaat.
Luchtfoto Schotanus
Luchtfoto Schotanus


De wens om nog een keer zo’n fantastisch evenement als in 2011 in Assen te kunnen organiseren, sluimerde al enkele jaren in de NKC-gelederen. Afgelopen jaar heeft het management van de NKC de mogelijkheden geïnventariseerd. Als meest ideale locatie kwam daarbij het circuit van Zandvoort uit de bus en de meest geschikte periode bleek de tweede helft van april 2016. De intentie is om drie dagen lang inspiratie, informatie en interactie te bieden aan iedereen die belangstelling heeft voor camperen.

Zowel leden als niet-leden zijn welkom bij de NKC Camper Experience 2016. De camperplaatsen voor de weekendbezoekers zijn gepland op het circuit en er komt gelegenheid om te rijden, te testen en te slippen op en om  het circuit. Daarnaast staan er nog veel meer activiteiten en workshops op het programma.​