Campergids Facile-en-Route 2015 verder uitgebreid

De nieuwste uitgave van de Campergids Europa van Facile-en-Route is uitgebreid met 415 camperplaatsen. In totaal bevat de uitgave 2015 nu 8.033 camperplaatsen, waarvan er 6.072 geïllustreerd zijn met een foto.
Campergids Facile 2015
Campergids Facile 2015


De door ruim vijftig reisconsulenten geïnspecteerde camperplaatsen lopen uiteen van eenvoudige parkeerplaatsen tot mogelijkheden voor overnachten bij een boerderij, thermen, restaurant of museum. Per plek wordt informatie gegeven over aantal plaatsen, ondergrond, stroom, mogelijkheden voor water tanken en lozen van water en het legen van het chemisch toilet. Ook wordt de beschikbaarheid van wc’s, douches, wifi en tarieven vermeld. Tevens is aangegeven wat de afstand is naar centrum, bakker, winkel en startpunt van fiets- en wandelroutes.

Alle camperplaatsen zijn voorzien van gps-coördinaten. Datasets zijn via internet te bestellen en eenvoudig te installeren op de meest gangbare navigatiesystemen.

De gids is voor € 25,95 verkrijgbaar bij NKC, ANWB, boekhandel en accessoirebedrijven in Nederland en België. NKC-leden betalen € 22,95 in de webshop van de NKC.

Tekst Nico van der Maat