Dordrecht Open

De nieuwste camperprimeurs van Adria, Fendt, Hobby en Sun Living ontdekken? Dat kan tijdens Dordrecht Open van 6 tot en met 14 september. Dit jaarlijks terugkerend evenement toont al het nieuws op het gebied van caravans en campers van deze vier merken.
Doredrecht Open

Bijna alle mogelijke indelingen en modellen zijn hier te zien, zodat je een goed overzicht krijgt van wat er allemaal verkrijgbaar is. De modellen staan verspreid over twee locaties. Hobby en Fendt zijn te zien in de showroom aan de Pieter Zeemanweg 170 in Dordrecht. Adria en Sun Living zijn te zien in de congreshal van het Postillon Hotel in Dordrecht aan de Rijksstraatweg 30.

De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur. Parkeren en entree zijn gratis. Voor meer informatie: dordrechtopen.nl.

Voor wie een nieuwe camper wil kopen maar niet weet wat er dan met de oude moet gebeuren, heeft Camperville de oplossing. Camperville biedt tijdens Dordrecht Open de gelegenheid aan camperaars de eigen camper te koop aan te bieden. Dit kost € 50,- voor negen dagen. Het bekende camperbedrijf is per 1 september verhuisd naar een nieuw pand en de officiële opening zal plaatsvinden tijdens Dordrecht Open. Meer informatie staat op de site van Camperville.