Bezoek Campercontact.nl explosief gestegen

Het bezoek op Campercontact.nl is in vergelijking met vorig jaar flink gestegen. De toename van het aantal bezoekers op de website is toe te schrijven aan de optimalisatie van de vindbaarheid in Google en de release van de app.
9 Camper Op Prachtig Plekje

In augustus 2013 stond de teller van het aantal bezoeken op 270.806. In 2014 ligt dit aantal 65 procent hoger, namelijk op 446.737. Niet alleen Nederlandse camperfans weten de website goed te vinden, maar ook buitenlandse camperaars keren steeds vaker terug. In totaal komt 27 procent van het websitebezoek uit Nederland, 19 procent uit Duistland, 16 procent uit Italië, 13 procent uit Frankrijk en 11 procent uit België.

Met de komst van de app is het delen van informatie vereenvoudigd. Er is dan ook een duidelijke stijging te zien in het aantal toegevoegde locaties en foto’s. In 2014 zijn ten opzichte van het jaar 2013 12 procent meer locaties toegevoegd en 37 procent meer foto’s. Bovendien ligt het aantal doorgegeven wijzigingen 61 procent hoger ten opzichte van vorig jaar. De database blijft door dit actieve gebruik meer en meer up-to-date.

Op Campercontact.nl staat informatie over meer dan 17 duizend camperlocaties in 38 landen. De app is te downloaden in de App Store of in Google Play.