Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek

In het weekend van 27 tot en met 29 september worden in het Groesbeek de Nederlandse Wijnfeesten gehouden. Drie dagen lang staat het dorp in het teken van wijn en zijn er optredens van nationaal bekende artiesten.
Wijnfeesten Groesbeek 20Sept1

Groesbeek is een grote speler op de Nederlandse wijnbouwmarkt en dat vindt men daar jaarlijks een feest waard. Bezoekers kunnen gedurende het evenement wijn proeven en extra wijnkennis opdoen tijdens rondleidingen. Ook is er een verwenplein met mode en beauty, modeshows, stylingadviezen van een bekende TV-stylist, dansdemonstraties, kinderactiviteiten en portretterende kunstenaars. Op zaterdag en zondag zijn er in het centrum wijnworkshops en een internationale wijn- en spijsmarkt.

Tijdens de feesten is volop muziek. Vrijdag wordt het evenement ingeluid met een optreden van Frank Boeijen en de overige dagen kunnen bezoekers dansen op swingjazz, rock ’n roll en soulmuziek.

In de buurt van Groesbeek overnachten met de camper kan op camperplaats Kranenburg (sitecode 6560), camperplaats Eethuis De Diepen (sitecode 135) en camperplaats Eldorado (sitecode14574).

Tickets voor de Nederlandse Wijnfeesten zijn te bestellen via de website.