Bockbierfestival Utrecht

Wie van biertjes houdt, kan zijn hart ophalen tijdens het Bockbierfestival in Utrecht, dat van 18 tot en met 20 oktober plaatsvindt op het Ledig Erf.
Bockfestival 17Okt1

Bezoekers kunnen drie dagen lang genieten van meer dan twintig verschillende soorten bockbier. Tijdens het festival kunnen bierproevers de bieren waarderen met een cijfer. Stemmers maken kans op een Bockbierfestivalpakket. Op de laatste dag van het festival wordt bekendgemaakt wat het meest favoriete bockbiertje van 2013 is en wie de winnaars van het pakket zijn.

Verder klinken er tijdens het festival verschillende genres muziek, is er straattheater en is het mogelijk presentaties bij te wonen. Ook worden er wandeltochten langs de oude brouwerijen van Utrecht begeleid.

Het Bockbierfestival is te bezoeken aan de Tolsteegbrug 3, 3511 ZN Utrecht. Toegang is gratis. De dichtstbijzijnde camperlocaties zijn Camping Tussen Hemel en Aarde in Groenekan (sitecode 10380), Camping de Boomgaard (sitecode 230) en Camping de Vliert in Bunnik (sitecode 19667).