NKC krijgt nieuwe voorzitter

De ledenraad van de NKC heeft sinds 7 december een nieuwe voorzitter: Ruud Gardenbroek. De nieuwe voorzitter is de afgelopen paar jaar nauw betrokken geweest bij de NKC als bestuurslid.
Ruudgardenbroek 18Nov1

Ruud Gardenbroek over zijn nieuwe functie: "Ik heb me voorgenomen meer technisch voorzitter te zijn. Niet als de grote deskundige die alles weet, maar vooral zorg dragen voor zorgvuldige besluiten, die goed onderbouwd zijn en op tijd worden genomen. Ik vind besturen leuk en denk dat ik erg nuttig kan zijn voor de NKC."

Zelf is hij natuurlijk actief camperaar en trotse eigenaar van een La Strada Avanti L, waarmee hij en zijn vrouw op vakantie gaan. "De mooiste camperreis die we tot nu toe gemaakt hebben, was in Noorwegen. Die reis wordt in de toekomst zeker overtroffen, want IJsland staat ook nog op de planning", aldus de nieuwe voorzitter.

Voor oud-voorzitter André Reumer zat het lidmaatschap van het bestuur er statutair gezien na twee keer vier jaar op. In Kampeerauto 1-2014, die op 12 december is verschenen, staat een uitgebreid interview met André Reumer. In Kampeerauto 2-2014 van 23 januari verschijnt een interview met de nieuwe voorzitter.