Adria pimpt Coral-serie

Terwijl dit camperseizoen nog goed en wel moet beginnen, presenteert Adria de plannen voor 2014, met een gepimpte versie van de oude vertrouwde Coral-serie.
Actueel Adria 21Mei1

Volgens directeur Sonja Gole heeft de Sloveense camperbouwer voor een make over gekozen, omdat de Coral een begrip is dat staat voor betaalbaarheid, duurzaamheid en comfort. “Er rijden er meer dan 30 duizend van rond. Die reputatie gooi je niet zomaar overboord, maar werk je verder uit”, aldus Gole.

Opvallende vernieuwingen aan de halfintegraal zijn onder meer de keuken, met verrassend veel werkruimte naast spoelbak en driepitsgasstel en met grote lades om alle keukenspulletjes op te bergen. De uitstraling van het interieur is luxueus en ruimer, door het gebruik van lichte kleuren, een groot dakraam en netjes weggewerkte ledverlichting. De overgang van de cabine naar de opbouw is zo geconstrueerd, dat hij nauwelijks meer opvalt.

De nieuwe Coral komt er in drie uitvoeringen, van basic tot luxe, in lengtes van 6,90 tot 7,40 meter. Vanaf september is hij te zien op beurzen en bij dealers.