Camperpark Zeeland in Kamperland officieel geopend

Onder belangstelling van enkele tientallen genodigden en camperaars, heeft wethouder Piet de Putter van Noord-Beveland afgelopen dinsdag Camperpark Zeeland in Kamperland officieel geopend. Hij deed dit door de slagboom van het volledig geautomatiseerde toelatingssysteem te openen voor de camper van eigenaar Marchienus de Jonge.
Camperpark Zeeland 2 11Jul1

Het is een tot in de puntjes verzorgd park, met alle denkbare voorzieningen. Het ligt op vijftig meter afstand van het Veerse Meer, de afstand naar Neeltje Jans vijf kilometer. In de directe omgeving zijn fiets- en wandelroutes. Het terrein heeft plaats voor honderd campers.

Ondernemer De Jonge vertelde bij de opening dat de gemeente Noord-Beveland op een prettige manier aan het initiatief heeft meegewerkt en hij bedankte ook de NKC, die hem in de persoon van camperplaatsenman Henk Zandstra van advies heeft gediend. Van voorzitter Henk Helmich van de regio Zuid-West van de NKC ontving De Jonge een fles NKC-wijn, plus de felicitaties. Wethouder De Putter nodigde alle camperaars uit om naar Kamperland te komen, maar niet allemaal tegelijk.

De sitecode van Camperpark Zeeland op Campercontact.nl is 21286.