Grote belangstelling voor evenementen NKC

Onder leden van de NKC is veel belangstelling voor de evenementen die het komend jaar in de regio’s worden gehouden.
Cover Evenementen 18Dec3

Vanaf afgelopen maandag 10.00 uur konden leden hiervoor inschrijven en het eerste evenement was al na een uur volgeboekt: het Mosselweekend dat regio Zuid-West in augustus in Yerseke 2014 houdt. Ook liep het storm bij het evenement Ladies camperdrive dat regio Oost in april houdt en bedoeld is om de bijrijdende camperaar de gelegenheid te bieden vertrouwd te raken met het besturen van de camper.

Na een dag waren er 450 inschrijvingen voor de ongeveer zeventig evenementen en inmiddels gaat de teller richting 600. De evenementen worden jaarlijks georganiseerd door de zeven regioteams van de NKC en de sologroep van alleengaande camperaars.

Het aanbod aan evenementen is te vinden op de website van de NKC en in de brochure NKC Evenementen, die de leden vorige week als bijlage bij het ledenmagazine Kampeerauto hebben ontvangen. Het is dit jaar voor het eerst dat de inschrijving niet meer per post gebeurt, maar via de website. Wel blijft er voor leden de mogelijkheid om zich telefonisch aan te melden.