Campergids 2014 Facile-en-Route verder uitgebreid

De nieuwste uitgave van de Campergids Europa van Facile-en-Route is uitgebreid met 618 nieuwe camperplaatsen. De uitgave 2014 bevat daarmee 7.896 camperplaatsen, waarvan er 5.700 geïllustreerd zijn met een foto.
Campinggids 4Dec1

De door ruim vijftig reisconsulenten geïnspecteerde camperplaatsen lopen uiteen van eenvoudige parkeerplaatsen tot mogelijkheden voor overnachten bij een boerderij, thermen, restaurant of museum. Per plek is informatie vermeld over het aantal plaatsen, de ondergrond, de aanwezigheid van elektra, mogelijkheden voor water tanken en het legen van de vuilwatertank en het chemisch toilet. Ook worden de tarieven vermeld en de beschikbaarheid van wc’s, douches en wifi. Tevens is aangegeven wat de afstand is naar centrum, bakker, winkel en startpunt van fiets- en wandelroutes. Ook zijn de gps-coördinaten opgenomen. Via internet zijn datasets te bestellen, die eenvoudig op de meest gangbare navigatiesystemen te installeren zijn.

De gids kost € 25,95 en is verkrijgbaar bij NKC, ANWB, boekhandel en accessoirebedrijven in Nederland en België. NKC-leden betalen € 22,95 in de webshop van de NKC.

Tekst Nico van der Maat