Kampeerauto 8-2023

Dit zijn de onderwerpen uit Camperleven online uit Kampeerauto 8-2023.

Wintercamperen

Als je van plan bent om met de camper op wintersport te gaan of in andere koude gebieden te gaan camperen, is een goede voorbereiding onmisbaar. Met deze praktische tips komt jouw camper de winter zonder kleerscheuren door.

Blogs

Lees de blogs.

Hoogtepunten in Friesland

Beschermhoes om de camper?

Camperbaksels in de fruitgaard

Eropuit - Oost-Duitsland per fiets

Bij deze camperreis staat het fietsen centraal. Je komt met de camper op fraaie plekken, van waaruit prachtige routes zijn uitgezet door mooie rivierdalen, langs pittoreske dorpjes en door de indrukwekkende natuur. Deelnemers kunnen deze routes individueel fietsen,
maar dat kan natuurlijk ook in groepjes. Ontdek ook de rest van het gevarieerde aanbod aan groepsreizen voor 2024.

Overwinteren - Camperroutes in het zuiden

Geen liefhebber van de kou maar wel van overwinteren in het zuiden? Rijd dan eens op een andere manier naar een overwinterplek en knoop er een camperroute aan vast. Er zijn meerdere NKC Camperroutes die je door het zuiden van Europa leiden zoals: Spanje - Stad en natuur; Spanje en Portugal - Van Baskenland tot de Algarve; en Griekenland over land. 

Kijktip

UIT DE MODDER

In de koude, donkere maanden kunnen de weersomstandigheden nogal verschillen. Het kan droog, maar ook heel erg nat zijn. En het kan je dan zomaar gebeuren dat je met de camper vast komt te zitten. Wat kun je doen als de aangedreven wielen in de modder blijven doordraaien? Hoe kom je dan los?

Bekijk meer video's op NKC TV.

Evenementen

Meer evenementen

De NKC organiseert heel veel verschillende evenementen. Neem een kijkje.