Inspiratie

Podcast Hannah's Hymer

Jannes en Hannah hebben samen vier kinderen, van puberleeftijd tot kleuter. In een drang naar avontuur, natuur en plezier, begonnen zij in 2018 aan hun eigen Family Vanlife avontuur met een Mercedes Hymer Mobile uit 1983. Na een paar jaar ervaring kochten zij onlangs een nieuwe Hymer uit 2000. Het doel? Avonturen beleven die voor iedereen onvergetelijk zijn!

In samenwerking met NKC maken zij een podcast als ervaringsdeskundigen. Als ze er niet uitkomen, vragen ze de experts van NKC Advies om hulp.

Waar loop je tegenaan als je met kinderen gaat camperen? Hoe richt je de camper kindvriendelijk in? Hoe vind je een camperplaats die geschikt is voor gezinnen? Hoe houd je lange camperritten gezellig? Hannah’s Hymer geeft antwoord!

camperen-hannahs-hymer-1
Lekker luisteren

De afleveringen

Inspiratiegids

Rondje Nederland

Hannah en Jannes gingen samen met hun kinderen naar iedere provincie van Nederland en selecteerden de mooiste plekjes. Ga je op pad in Nederland en zoek je naar een fijne plek? Waar je kunt opladen én geïnspireerd wordt? Waar je uit kunt rusten of juist iets actiefs kunt doen? Pak deze gids erbij, sla hem open op een willekeurige bladzijde en vertrek. Gebruik de app Campercontact om de locaties te vinden en rij je eigen rondje Nederland.

inspiratiegids_rondje_nederland_cover