NKC Schadeservice


Schade is altijd vervelend. Het is wel fijn om te weten dat als je een keer schade hebt, deze kwalitatief goed en deskundig wordt afgehandeld met NKC Schadeservice.


NKC Schadeservice - Camper

Iedereen met een NKC Camperverzekering kan gebruik maken van de NKC Schadeservice. Dit is een landelijk netwerk van bij NKC aangesloten schadeherstelbedrijven en staat garant voor zeer goede kwaliteit en deskundigheid. Uiteraard met de beste service en garantie.

Voordelen voor NKC-verzekerden

Als je een NKC Camperverzekering hebt met een verzekerde cascoschade (anders dan ruitschade) én gebruik maakt van de bij NKC aangesloten schadeherstelbedrijven, dan heb je veel extra voordeel.

  • Vermindering van het standaard eigen risico met € 175,-
  • Recht op gratis vervangend vervoer gedurende de reparatieperiode
  • Garantie op uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis haal- en brengservice van de camper
  • Rechtstreekse afwikkeling van de schade (inclusief betaling) met het herstelbedrijf

Schadeherstelbedrijven

Op onderstaande kaart kun je eenvoudig nazien of bij jou in de buurt een schadeherstelbedrijf is. Door te scrollen met je muis over de kaart. Als je dan vervolgens klikt op de rode ballon zie je direct alle contactgegevens van het schadeherstelbedrijf. Neem hiermee contact op en je schade wordt volledig voor je geregeld!


NKC Schadeservice - Personenauto

NKC werkt samen met het autoschadeherstelnetwerk van Aon Schade Service. Gegarandeerd uitstekend herstel, prima service én ook met vele NKC-voordelen zoals:

  • Vermindering van het volledige standaard eigen risico van € 130,-
  • Je auto wordt (als je dit wilt) gratis gehaald en gebracht op een locatie naar keuze
  • Recht op gratis vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode
  • Garantie op uitgevoerde werkzaamheden
  • Rechtstreekse afwikkeling van de schade (inclusief betaling) met het herstelbedrijf.

Download hier de lijst met schadeherstellers voor een aangesloten bedrijf bij jou in de buurt.


Ruitschade?

Voor ruitschade heeft de NKC goede afspraken gemaakt met prima ruitschade herstelbedrijven. En ook hier met financieel voordeel!

Ga voor camperruitschade naar Carglass, Camperglass of  Autotaalglas en maak snel een afspraak. Je standaard eigen risico wordt met maar liefst € 175,- verminderd bij vervanging van je ruit! Wordt de ruit hersteld volgens de zogenaamde harsinjectie-methode dan is dit geheel gratis. Laat je de ruit bij een ander bedrijf repareren of vervangen? Dan geldt een extra eigen risico van € 150,- bovenop het standaard eigen risico van € 250,-.

Ga voor personenautoruitschade ook naar Carglass of naar Autotaalglas. Je standaard eigen risico wordt met maar liefst € 65,- verminderd bij vervanging van je ruit! Wordt de ruit hersteld volgens de zogenaamde harsinjectie-methode dan is dit geheel gratis voor je!