Kampeerauto 6-2023

Dit zijn de onderwerpen uit Camperleven online uit Kampeerauto 6-2023.

Zuinig rijgedrag

Natuurlijk kun je met de camper op zoek gaan naar het voordeligste tankstation, maar als rustige en relaxte camperbestuurder kun je tot wel 10 procent besparen op je brandstofverbruik. En dat is niet
alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet.

Blogs

Lees de blogs.

Tussenstop

Afwijkende verkeersregels

5x zien en doen in Bad Bentheim

Eropuit - NKC Camperreizen in 2024

Ook voor volgend jaar organiseert de NKC weer een keur aan groepsreizen. Verken met andere camperbezitters onder deskundige reisbegeleiding een van de populaire maar ook verrassende reisbestemmingen, zoals Noorwegen, Frankrijk, Ierland en IJsland. De reizen zijn zoals je van de NKC gewend bent tot in de puntjes geregeld en met veel ruimte voor  individuele vrijheid. Boek jouw fantastische reiservaring vanaf 18 september op de website.

Kijk dan voor het nu al beschikbare aanbod snel verder.

Vijf e-books over camperen

De e-books NKC Campertips bevatten alle informatie die jou als camperliefhebber op weg helpen. Of je nu voor het eerst met een camper op pad gaat, al jarenlang ervaring hebt of een camper huurt. Op dit moment zijn er vijf e-books over diverse campergerelateerde onderwerpen beschikbaar.

Kijktip

BUSLEVEN – MET DE EIGEN CAMPER NAAR OMAN

Ontdek de betoverende camperavonturen van Bobby en Jessica in Omans uitgestrekte woestijnen, weelderige wadi’s en exotische stranden met palmbomen. Laat je inspireren door hun reis in deze boeiende video!

Bekijk meer video's op NKC TV.

Evenementen

Rijvaardigheidstrainingen

Neem het stuur over - VOLGEBOEKT

Familieweekend Slagharen

In, om en aan de camper - VOLGEBOEKT

Meer evenementen

De NKC organiseert heel veel verschillende evenementen. Neem een kijkje.