NKC/CCI-combicard

De NKC/CCI-combicard is het bewijs van jouw NKC-lidmaatschap. Jaarlijks ontvang je een nieuw exemplaar. De kaart biedt allerlei Ledenvoordeel en is te gebruiken als identiteitsbewijs op campings.


Met je lidmaatschapspas profiteer je van voordelen op bepaalde producten of diensten.

Je kende het Ledenvoordeel waarschijnlijk al. Alle nieuwe voordelen komen daarbij te staan.

CCI-kaart registreren

Registreren op de website van Camping Card International levert dus veel korting en gemak op. Bekijk ook de handleiding (PDF). De NKC/CCI-combicard is ook geldig zonder registratie op de CCI-website. Registratie is niet vereist.

 

Identiteitsbewijs

De NKC/CCI-combicard wordt op bijna alle campings in Europa geaccepteerd als identiteitsbewijs. Je hoeft het paspoort dus niet meer af te geven.

Korting 

De kortingen en voordelen hebben betrekking op overtochten van ferrymaatschappijen, bij 3.000 campings door heel Europa, op campingartikelen en in de NKC-webshop.

Geldigheid en voorwaarden

De NKC/CCI-combicard is het bewijs van NKC-lidmaatschap en is uitsluitend geldig indien: 

  • De vermelde geldigheidsdatum (expiry date) nog niet is verstreken; 
  • De achterzijde van de kaart is voorzien van jouw handtekening.

Paspoortnummer

Op de achterzijde van de NKC/CCI-combicard is er ruimte voor het invullen van jouw paspoortnummer. De NKC adviseert dit goed leesbaar en in blokletters in te vullen met een watervaste pen of stift. 

Verlies van de kaart

Bewaar de NKC/CCI-combicard altijd op een veilige plaats. De kaart wordt eenmaal per jaar gratis verstrekt. Neem bij vermissing of diefstal contact op met de ledenadministratie via het contactformulier