Het leukste cadeau voor een camperaar!

Op zoek naar een uniek cadeau? Wat dacht je van een lidmaatschap bij de NKC? Zo laat je een ander genieten van alle voordelen van de NKC.

Ledenvoordeel stel

Hoe geef je het cadeau?

Om het lidmaatschap cadeau te geven, verzoeken wij je onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het lidmaatschap komt op naam te staan van diegene aan wie je het lidmaatschap cadeau geeft.

Welkomstpakket
Al onze nieuwe leden ontvangen van ons een welkomstpakket. Je kunt kiezen waar het welkomstpakket naar toe moet. Je kunt er dus voor kiezen om het zelf te overhandigen.

Factuur
De contributiefactuur wordt automatisch naar de gever van het cadeaulidmaatschap verzonden.

Dealer
Wil je als dealer het lidmaatschap cadeau geven? Vul dan dit formulier in.

Gegevens ontvanger

Naam(Vereist)
Geslacht
MM slash DD slash JJJJ
Adres(Vereist)

Gegevens gever

Naam(Vereist)
Geslacht(Vereist)
Adres(Vereist)

Overige gegevens

Selecteer lidmaatschap(Vereist)
Selecteer een extra (optioneel)
DD slash MM slash JJJJ
Geef aan vanaf wanneer het lidmaatschap mag ingaan.
Naar wie mag het welkomstpakket verzonden worden?(Vereist)

Het contributiejaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Je kunt per willekeurige datum iemand het lidmaatschap cadeau geven. De contributie wordt dan naar rato berekend. De contributie voor een jaar is € 52,50.

Het lidmaatschap zal automatisch worden beëindigd aan het einde van het aangegeven contributiejaar. Voor eventuele voortzetting van het lidmaatschap zullen wij de ontvanger van het lidmaatschap tijdig aanschrijven.

Vragen?
Heb je vragen over het schenken van een NKC-lidmaatschap? Aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail [email protected] of telefonisch op het nummer 033-467 70 70.