Keuze lidmaatschap

Bij de NKC bepaal je zelf een deel van de invulling van je lidmaatschap. Voor komend jaar kun je kiezen uit drie verschillende lidmaatschapspakketten: Lidmaatschap Basis, Lidmaatschap Standaard A of B en Lidmaatschap Plus.

Welk lidmaatschap past bij jou?

Je kunt kiezen uit drie verschillende lidmaatschapspakketten met elk een eigen invulling en prijs per jaar. Een groot deel van de invulling van het lidmaatschap is voor iedereen gelijk, maar juist in de zoektocht naar mooie overnachtingsplekken, kun je nu je eigen keuze maken. We helpen je graag bij je keuze:

Lidmaatschap Basis

Vrijheid betekent voor jou als camperaar dat je geen papieren gidsen gebruikt om camperplaatsen te zoeken. De app Campercontact met meer dan 30 duizend camperplaatsen en campings is jouw beste vriend op reis. Je kampeert zelden op campings en eigenlijk nooit in het laagseizoen, de ACSI-kortingspas is voor jou niet relevant. Jij hebt met Campercontact alle camperlocaties binnen handbereik. Past dit bij jou? Kies dan het lidmaatschap Basis (€ 59,- per jaar).

Inclusief:

  • 9 x magazine Kampeerauto
  • NKC/CCI-combicard
  • App Campercontact
  • Inspiratiegids leukste camperplaatsen
  • Juridische helpdesk
  • Technisch advies
  • Ledenvoordeel

Lidmaatschap Standaard

Het lidmaatschap Standaard is inclusief alle voordelen van het lidmaatschap Basis met daarnaast de ACSI-kortingskaart en nog een keuze in een kampeergids.

Lidmaatschap Standaard A - Je reist veel in het voor- en naseizoen. Je staat graag op campings, dus je kunt een kortingspas voor deze periodes goed gebruiken. Met de ACSI CampingCard-gids (twee delen) in dit lidmaatschap kun je de campings terugzoeken op papier, de gids bevat ruim 3.000 campings in 21 landen. Wanneer je op camperplaatsen overnacht, gebruik je de app Campercontact. Past dit bij jouw manier van reizen? Kies dan het Standaard A lidmaatschap (€ 64,- per jaar).

Lidmaatschap Standaard B - Je houdt van gemoedelijke kleine campings en reist veel in het voor- en naseizoen. Je kunt de ACSI-kortingspas dus goed gebruiken. In gids Klein & Fijn Kamperen staan 2.000 kleine kampeerterreinen in 26 landen. Wanneer je een camperplaats zoekt, gebruik je de app Campercontact. Past dit bij jou? Kies dan het Standaard B lidmaatschap (€ 64,- per jaar).

Lidmaatschap Plus

Het lidmaatschap Standaard is inclusief alle voordelen van het lidmaatschap Basis. Als camperaar betekent vrijheid voor jou dat je de keuze hebt uit een breed scala aan producten. Je profiteert van de ACSI-kortingskaart op campings in het laagseizoen, je gebruikt de NKC / ACSI Campingcard en Camperplaatsengids (twee delen) met daarin 9.000 camperplaatsen en 3.000 campings met korting, en daarnaast gebruik je ook de app Campercontact voor de meest accurate informatie.
Past dit bij jouw manier van reizen? Kies dan het lidmaatschap Plus (€ 70,- per jaar).

Doorgeven van je keuze 

Voor het jaar 2021 kan je de keuze voor een ander NKC-lidmaatschap niet meer aanpassen. Vanaf januari 2021 kan je jouw keuze voor het jaar 2022 doorgeven in de Mijn NKC-omgeving.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over het lidmaatschap op maat? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen, wellicht staat jouw vraag er wel tussen.