Lid worden

Hier maak je de keuze voor je NKC-lidmaatschap. Je betaalt je lidmaatschap naar rato in het jaar. Word je bijvoorbeeld in april lid, dan betaal je vanaf mei en brengen we dus 8 maanden in rekening.

Lidmaatschap

BASIS | € 59,00 per jaar

Bij lidmaatschap Basis ontvang je 9 keer het magazine Kampeerauto, de NKC-ledenpas (ook vervangend legitimatiebewijs) met CCI-korting op 3.000 campings, veel ledenvoordeel, technisch en juridisch advies én de app Campercontact.

STANDAARD A | € 64,00 per jaar

Bij lidmaatschap Standaard A ontvang je, naast de voordelen van het lidmaatschap Basis, ook de ACSI-kortingskaart laagseizoen en de CampingCard gidsen (twee delen) met ruim 3.000 campings in 21 Europese landen.

STANDAARD B | € 64,00 per jaar

Bij lidmaatschap Standaard B ontvang je, naast de voordelen van het lidmaatschap Basis, ook de ACSI-kortingskaart laagseizoen en de Klein & Fijn Kamperen gids met kleine campings in 26 Europese landen.

PLUS | € 70,00 per jaar

Bij lidmaatschap Plus ontvang je, naast de voordelen van lidmaatschap basis, ook de ACSI-kortingskaart laagseizoen en de ACSI/NKC CampingCard & Camperplaatsengids (twee delen) met 3.000 campings én 9.000 camperplaatsen.