Campercontact-app

  • Delen

Voor uitleg over de Campercontact-app en de veelgestelde vragen, ga naar: campercontact.nl

Met de Campercontact-app heb je informatie over meer dan 25.000 camperlocaties in 51 landen altijd binnen handbereik. De app is gevuld met gedetailleerde informatie over camperplaatsen, serviceplaatsen en campervriendelijke campings. Gebruikers kunnen actief een bijdrage leveren door nieuwe camperlocaties, foto’s en beoordelingen aan de app toe te voegen. Ook kunnen camperbezitters, met behulp van navigatiesoftware op hun smartphone of tablet, routes naar camperplaatsen bepalen en de locatie markeren waar ze hun camper geparkeerd hebben.

De app functioneert ook offline, en de app is geschikt voor smartphones en tablets met een iOS en Android-besturingssysteem (de meest gangbare modellen).

Downloaden

Je kan gratis de proefversie van de app via de app store van Apple en via Google Play downloaden. In deze gratis versie wordt een selectie van alle camperlocaties getoond. Op deze manier kan je testen of de app aan jouw wensen voldoet voordat je de volledige versie aanschaft. De volledige versie van de app kost € 5,99 per jaar. Voor NKC-leden is de app gratis als onderdeel van het lidmaatschap.

Klik op een van onderstaande buttons om de app te downloaden.

App Store       Google Play

 

Prijs voor niet-leden
€ 5,99
Prijs voor NKC-leden
€ 0