Kampeerauto 7-2023

Dit zijn de onderwerpen uit Camperleven online uit Kampeerauto 7-2023.

Naar de winterstalling

Voor veel camperaars is het ieder jaar hetzelfde ritueel: naar de winterstalling. Na maanden vol
camperplezier is het van belang om de camper schoon te maken en goed na te kijken voordat je jouw camper stalt. Met deze tips kun in het voorjaar weer
probleemloos op pad.

Blogs

Lees de blogs.

De groene vallei Aywaille

Heeft het zin om de camper stationair te laten warmlopen?

De Dommel in vier spetterende tochten

Eropuit - Verrassend veelzijdig Polen

Nieuw in het reisaanbod 2024 van de NKC is een groepsreis naar Polen. Ontdek de vele verrassende gezichten van Polen. Van de prachtige natuurgebieden tot de cultuurhistorische schatten in steden als Krakau, Warschau en Gdansk. Ontdek ook de rest van het gevarieerde aanbod aan groepsreizen voor 2024.

E-books camper kopen

De NKC Campertips e-books bevatten alle informatie die jou als camperliefhebber op weg helpen. Voor iedereen die op zoek is naar een eerste, nieuwe of gebruikte camper is er nu het nieuwe e-book Camper kopen. Het e-book staat boordevol tips die je helpen om de juiste keuze te maken.

Kijktip

DE LUIFEL SCHOONMAKEN

Het is geen klusje wat boven aan het onderhoudslijstje staat: het reinigen van de luifel. Om de levensduur van je luifel te verlengen, is het wel een belangrijke klus. Wij laten zien hoe je dat kan doen met een speciaal reinigingsmiddel, maar ook met een gewoon huis-tuin-en-keukenmiddel. Doen ze het even goed?

Bekijk meer video's op NKC TV.

Evenementen

Meer evenementen

De NKC organiseert heel veel verschillende evenementen. Neem een kijkje.