Kampeerauto 5-2023

Dit zijn de onderwerpen uit Camperleven online uit Kampeerauto 5 -2023.

Camper verhuren

Jouw camper verhuren aan particulieren? Dat kan interessant zijn, maar dan moet wel een aantal zaken goed geregeld worden. De NKC geeft tips voor het particulier verhuren van een camper.

Blogs

Lees de blogs.

Hoe weet ik dat mijn camper niet te zwaar is?

De provincie Luik

Culinair: knalroze parelcouscoussalade

Eropuit - Spanje - Natuur en stad

Je rijdt door prachtige landschappen waar mooie vergezichten en berglandschappen je  betoveren. Ook bezoek je een aantal natuurparken om te genieten van de flora en fauna. De prachtige architectuur in de vele steden die het land telt komt ook aan bod.

Vanaf 18 en 19 juli zijn onze winterreizen naar onder meer Marokko, Oostenrijk en Spanje voor 2024 te boeken. Nieuwsgierig? Kijk dan voor meer informatie snel verder.

Camperroutes

De NKC Camperroutes zijn vernieuwd. Ontdek de nieuwe routes die zijn gebaseerd op de succesvolle campergroepsreizen van de NKC, die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn samengesteld. Voor én door camperaars. En nu ook op jouw eigen tempo te ontdekken; als individuele route.

Kijktip

DE ZOEKTOCHT NAAR DE IDEALE CAMPER

Annie en René waren enthousiaste deelnemers aan de NKC Camperestafette. Na afloop wisten ze het zeker: het moest een halfintegraal worden. En deze kwam er in de vorm van een Weinsberg CaraLoft. De eerste campertrips zitten er inmiddels op en ze zijn zeer tevreden.

Bekijk meer video's op NKC TV.

Evenementen

Rijvaardigheidstrainingen

Jeu-de-boulesweekend

De wereld rond in Nederland

Varend puzzelen in Delft

Meer evenementen

De NKC organiseert heel veel verschillende evenementen. Neem een kijkje.