Frankrijk - Dwars door de Pyreneeën

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 14,99
  • Lengte: 950 km
  • Beschreven route: 21 dagen
  • Ontwikkeld door NKC-reisbegeleiders

Camperroute Frankrijk

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Dwars door de Pyreneeën

Wisselende landschappen, indrukwekkende bergen en pittoreske dorpjes. Dat staat je te wachten tijdens je tocht door de Franse Pyreneeën. Van de groene noordkant naar de ruige zuidkant en weer terug, om vervolgens te eindigen aan de voet van de Pyreneeën.

Onderweg geniet je van lieflijke landschappen, grillige pieken, schilderachtige dorpjes en adembenemende vergezichten. Er zijn volop mogelijkheden om korte of langere bergwandelingen te maken.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans. De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Dit kun je gaan zien

1 > Salies de Béarn, Frankrijk  2 > Salies de Béarn 3 > St. Jean Pied de Port
4 > St. Jean Pied de Port 5 > Oloron St. Marie 6 > Fabrèges
7 > Lourdes  8 > Lourdes 9 > Bagnères de Bigorre
10 > Bagnères de Bigorre 11 > Loudenvielle  12 > Espot, Spanje 
13 > Espot 14 > Espot 15 > Andorra 
16 > Andorra 17 > Vinça, Frankrijk  18 > Vinça
19 > Canet-Plage  20 > Canet-Plage 21 > Einde reis 

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.
Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!

Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.