Duitsland - Hanzesteden en Oostzee

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 14,99
  • Lengte: 1.300 km
  • Beschreven route: 21 dagen
  • Ontwikkeld door NKC-reisbegeleiders

Camperroute Duitsland

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Hanzesteden en Oostzeekust

Net als in Nederland bracht de Hanze in Duitsland in de middeleeuwen veel welvaart. Dat is nog altijd te zien aan de mooie koopmanshuizen met prachtige gevels, de imposante pakhuizen, de grote kerken en fraaie stadhuizen. Deze kom je tegen bijvoorbeeld in de Altstädte van Bremen en Hamburg.

Maar ook andere Hanzesteden aan de Oostzeekust, zoals Hameln, Lübeck, Wismar, Rostock, zijn zeer de moeite waard. Op de route langs de Oostzeekust vind je ook pracht en praal in de kastelen Bückeburg, Schwerin en Granitz. Verblijf zeker enkele dagen op het eiland Rügen. Hier, en op Usedom, vind je de mooiste stranden. Meer landinwaarts kom je bij de Mecklenburgische Seenplatte, met talloze meren tussen schilderachtige heuvels. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans. De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Dit kun je gaan zien

1 > Hameln 2 > Hameln  3 > Bremen 
4 > Bremen 5 > Stade  6 > Lübeck 
7 > Lübeck  8 > Wismar  9 > Rügen (eiland) 
10 - 12 > Rügen 13 > Karlshagen  14 Karlshagen 
15 > Waren (Müritz) 16 > Waren (Müritz)  17 > Drage 
18 > Drage 19 > Lüneburg 20 - 21 > Lüneburg

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.

Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.

Dus pak je spullen en ga op reis met de geweldige camperroutes van de NKC!


Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.