Griekenland over land

NIEUW! Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 19,99
  • Lengte: 3.800 km
  • Beschreven route: 40 dagen
  • Online route

Camperroute Griekenland

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Griekenland over land

Griekenland is een fantastische bestemming voor camperaars. Het zonnige land heeft veel fraais te bieden: indrukwekkende bezienswaardigheden, mooie stranden, bijzonder vriendelijke mensen, pittoreske dorpjes, prachtige afwisselende natuur, heerlijk weer en natuurlijk de oude cultuur, de bakermat van de westerse beschaving. 

Geniet onderweg van adembenemende uitzichten, machtige bergen, verleidelijke eenzame baaien en proef uitgebreid van de heerlijkheden uit de Griekse keuken. Oftewel: een camperreis om letterlijk en figuurlijk je vingers bij af te likken.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

 


 

Dit kun je gaan zien

1 Podersdorf (Oostenrijk) 2 > Tamasi (Hongarije) 3 > Belgrado (Servië)
4 > Vranje 5 > Nea Moudania (Griekenland) 6-7 Nea Moudania
8 > Vergina 9 > Kato Gatzea 10-12 Kato Gatzea
13 > Delphi 14-15 Delphi 16 > Athene
17-18 Athene 19 > Korinthe 20-21 Korinthe
22 > Tolo 23-24 Tolo 25 > Gythion
26 Gythion 27 > Koroni 28-29 Koroni
30 > Olympia 31-32 Olympia 33 > Preveza
34 > Kastraki 35-36 Kastraki 37 > Struga (Noord-Macedonië)
38 Struga 39 > Shkodër (Albanië) 40 Shkodër, einde reis

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker. Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen. Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!

Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.