Wilde kust, woest verleden

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute naar Frankrijk die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 17,99
  • Lengte: 1.500 km
  • Beschreven route: 25 dagen
  • Online route

Camperroute Frankrijk

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Wilde kust, woest verleden

Oorlog en vrede, ruige kliffen en brede stranden, lieflijk boerenland en granieten dorpjes: dat zijn de ingrediënten van de reis door Normandië en Bretagne. Menhirs, calvaires, kastelen en ommuurde steden getuigen er van een lange geschiedenis. 

De stranden van operatie Overlord, de vele musea en de Amerikaanse erebegraafplaats vertellen de recente geschiedenis. Op 6 juni, D-day, zijn we in Arromanches-les-Bains, waar we de herdenking bijwonen. Ook Pointe du Hoc, waar de tijd sinds die dag heeft stilgestaan, laat diepe indruk achter.

De reis voert achtereenvolgens langs de hoge kliffen van Veules-les-Roses, de Cap de la Hague, Le Nez de Jobourg en de Cộte de Granit Rose. Ook een bezoek aan de Mont Saint-Michel, Granville, Bayeux en Cancale is zeer aan te bevelen. Verder kunnen we volop genieten van lokale specialiteiten, zoals galettes, oesters en kaas.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

 


 

Dit kun je gaan zien

 

1 > Veules-les-Roses 2 > Honfleur 3 Honfleur 
4 > Falaise 5 > Bayeux 6 Bayeux
7 Bayeux 8 > St. Marie du Mont 9 St. Marie du Mont
10 > Barneville-Carteret 11 > Mont-Saint-Michel 12 Mont-Saint-Michel
13 > Saint-Malo 14 Saint-Malo 15 > Ploubazlanec
16 Ploubazlanec 17 > St. Pol-de-Léon 18 St. Pol-de-Léon
19 > Camaret-sur-Mer 20 Camaret-sur-Mer 21 > Quimper
22 >  Locqmariaquer 23-25 Locqmariaquer  

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.
Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!

Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.