Lidmaatschap 2024

De NKC-leden ontvangen veel voordeel met het NKC lidmaatschap. Hieronder een overzicht van het lidmaatschap en extra's die kunnen worden toegevoegd. 

Ben jij al lid en wil je je lidmaatschap wijzigen? Log dan in op Mijn NKC. 

 

Inhoud lidmaatschap

Vanaf 2024 ontvangen alle leden nog steeds vele voordelen! Hieronder lichten we een paar voordelen toe. 

Jaarabonnement Kampeerauto magazine

Het Kampeerauto magazine biedt inspiratie voor mooie camperreizen. Het staat boordevol informatie over reizen met de camper, techniek en alles wat een camperaar wil weten. Leden ontvangen standaard de digitale versie van het magazine. 

Campercontact PRO abonnement

Campercontact is dé app voor het vinden van de beste overnachtingsplekken. Als NKC-lid ontvang je een PRO-abonnement op de app, waardoor je alle functionaliteiten in de app kan gebruiken. 

Ledenvoordeel

Als NKC-­lid profiteer je van leuke acties en voordelen. Denk aan kortingen op overtochten, op beurzen en op handige spullen voor onderweg. Daarnaast krijg je als lid ook korting op de Bovag C1-praktijkcursus. 

 

 

Extra toe te voegen aan het lidmaatschap

Aan het lidmaatschap zijn onderstaande extra's toe te voegen voor een meerprijs. 

Jaarabonnement Kampeerauto magazine (papieren versie)

Het Kampeerauto magazine biedt inspiratie voor mooie camperreizen. Leden krijgen standaard de digitale versie van het magazine. Je kan voor een meerprijs de papieren versie van het Kampeerauto magazine ontvangen. 

ACSI CampingCard app (t.w.v. €17,95)

Incl. digitale ACSI CampingCard kortingskaart

Vanaf 1 januari 2024 zal de ACSI CampingCard kortingskaart worden toegevoegd aan de CampingCard app. In de app zit vanaf dat moment de digitale ACSI CampingCard kortingskaart én een uitgebreid overzicht van campings waar je korting krijgt in het laagseizoen.

ACSI CampingCard gids (t.w.v. €20,95)

Incl. fysieke ACSI CampingCard kortingskaart

In de ACSI CampingCard gids staan zo'n 3.000 campings waar je extra voordelig overnacht in het laagseizoen. Met de fysieke CampingCard kortingskaart die in de gids zit, ontvang je korting op deze campings. 

 

 

ACSI Klein & Fijn kamperen gids (t.w.v. €20,95)

Incl. fysieke ACSI CampingCard kortingskaart

In de ACSI Klein & Fijn kamperen gids staan zo'n 1.900 kleine en fijne campings in Europa. Met de fysieke CampingCard kortingskaart die in de gids zit, ontvang je korting op campings in het laagseizoen.