Camperroute

Bijzonder Turkije

turkije-bijzonder-turkije-kasadasi-bibliotheek-ephesus-celsus
turkije-bijzonder-turkije-cappadocie-luchtballonnen
turkije-istock-turkije-pamukkale-thermaalbad

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

euro

17,99 (NKC ledenprijs) - 19,99 (normaal)

schedule

dagen

route

4.100 kilometer

Route

Bijzonder Turkije

Tijdens deze bijzondere reis maak je kennis met het prachtige Turkije, een smeltkroes van oud en nieuw en van oost en west. De route start in Slovenië en gaat in etappes via Servië en Bulgarije naar Turkije. Hier heb je de tijd om de mooiste plekken van het land te bekijken. Bezoek de Romeinse ruïnes in Bergama, bekijk de Efeze, een wereldstad uit de Oudheid en verbaas je in Pamukkale over het ‘kasteel van katoen’.

Een ander hoogtepunt is het schitterende Cappadocië, dat bekend staat om zijn kalkzandsteenrotsen, holwoningen en ballonvaarten. Tip: bezoek Ankara, de huidige hoofdstad van Turkije en Istanbul, het vroegere Constantinopel en de oude hoofdstad.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans. De route is 365 dagen na aankoop geldig.

014_turkije-2024

Zo volg je de route

Camperroute Turkije

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

turkije-bijzonder-turkije-cappadocie-luchtballonnen
turkije-sultanhani-tapijthersteller-2019-014
turkije-istock-turkije-pamukkale-thermaalbad
turkije-bijzonder-turkije-grand-bazaar-lampen
turkije-pamukkale-hierapolis-2019-014
turkije
turkije-bogazkale-hatttusa-leeuwenpoort-2019-014 (1)
Populair

Meest geboekt de afgelopen week

Deel artikel
Verder lezen
Meer over