De 9 mooiste camperplaatsen van oostelijk Noord-Brabant

In het oosten van Noord-Brabant kun je volop genieten van heerlijke eetgelegenheden, de rijke geschiedenis en een boeiend landschap. Zo kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen in de Maashorst en Nationaal Park De Groote Peel. Daarnaast is er de Kampina, een bosrijk gebied met wandelpaden en vennen. Gelukkig zijn er volop camperplaatsen in dit gebied. Dit zijn de 10 mooiste camperplaatsen van dit deel van Brabant.

Camperplaats het Peelvenneke, Landerd, Noord-Brabant

Deze camperplaats bevindt zich tussen het prachtige natuurgebied De Maashorst en de recreatieplas De Kuilen, en ligt ook niet ver van natuurgebied De Groote Peel. Vlak bij deze locatie zijn er ook twee visvijvers, dus dit is een mooie plek voor visliefhebbers. Het centrum van Zeeland ligt op slechts 7 kilometer.

De sitecode van Camperplaats het Peelvenneke op Campercontact is 102853.

Camperplaats Aan ’t Bos, Overloon, Boxmeer, Noord-Brabant

Te midden van bossen ontdek je deze camperplaats, vlak bij het bekende oorlogsmuseum en een dierentuin. Het centrum van Overloon, op slechts 2,5 kilometer afstand, bereik je eenvoudig via een fietstocht of wandeling door de natuur. Hier is ruimte voor maximaal 20 campers.

De sitecode van Camperplaats Aan ‘t Bos op Campercontact is 3170.

Camperplaats Oude Hoeven, Helenaveen, Deurne, Noord-Brabant

Hier is ruimte voor acht campers, op een camperplaats die word omringd door bossen en meren. Het pretpark Toverland ligt op 7 kilometer afstand, en het centrum van Helenaveen is 2 kilometer verderop.

De sitecode van Camperplaats Oude Hoeven op Campercontact is 30010.

Camperplaats De Landing, Bernheze, Noord-Brabant

Deze ruime camperplaats heeft het zweefvliegveld Nistelrode in de achtertuin. In de directe omgeving vind je het prachtige natuurgebied De Maashorst, een alpacafarm, kasteel Heeswijk en de Kildonkse molen. Het centrum van Nistelrode ligt op slechts 3 kilometer.

De sitecode van Camperplaats De Landing op Campercontact is 99092.

Camperplaats Maarheeze, Maarheeze, Cranendonck, Noord-Brabant

Deze camperplaats ligt in natuurgebied De Pan in Maarheeze en biedt ruime plekken omgeven door gras. De A2 is van hieruit snel bereikbaar, en het centrum van Maarheeze is op loopafstand.

De sitecode van Camperplaats Maarheeze op Campercontact is 92764.

Camperplaats bij Eurocampings Vessem, Vessem Eersel, Noord-Brabant

Deze camperplaats heeft de 1e prijs gewonnen bij de NKC-verkiezing Camperlocatie 2012. Houd er rekening mee dat het sanitair tijdens de wintermaanden gesloten is. In deze bosrijke omgeving heb je de mogelijkheid om te genieten van tennis en midgetgolf. Er is ook een snackbar op korte afstand voor degenen die een hapje willen eten, en voor visliefhebbers is er een visplek in de buurt.

De sitecode van Camperplaats bij Eurocamping Vessem op Campercontact is 14281.

De Negende Zaeligheyt, Bergeijk, Noord-Brabant

Deze camperplaats bevindt zich bij een recreatiebedrijf, vlak bij een bosgebied. In de buurt tref je gezellige restaurants aan die streekproducten serveren. Bovendien is er een handig campingwinkeltje in de buurt voor de benodigde voorzieningen. Het centrum van Bergeijk ligt op 8 kilometer afstand. De camperplaats biedt ruimte voor maximaal vier campers.

De sitecode van De Negende Zaeligheyt op Campercontact is 40833.

Camperplaats De Kleine Geest, Linden, Cuijk, Noord-Brabant

De Kleine Geest biedt toegang tot prachtige wandelgebieden in het Brabantse landschap, met de Kraaijenbergse Plassen in de buurt. Het centrum van Grave ligt op 7 kilometer afstand, en het centrum van Geest is slechts 6 kilometer verwijderd. De camperplaats is overigens ideaal voor degenen die eind december een rustige jaarwisseling willen vieren, omdat het een vuurwerkvrije zone is.

De sitecode van Camperplaats De Kleine Geest op Campercontact is 54857.

Camperboerderij Dé Soley, Someren, Noord-Brabant

Het centrum van Someren ligt op slechts 5 kilometer afstand. De camperplaatsen zijn gescheiden door haagjes, waardoor je kunt genieten van de rustige omgeving en privacy. De sfeer is landelijk en de locatie bevindt zich in een bosrijk gebied. Deze camperplaats is gelegen bij een akkerbouwbedrijf.

De sitecode van Camperboerderij Dé Soley op Campercontact is 99037.