De 10 mooiste camperplaatsen van Zuid-Holland

Zuid-Holland heeft veel mooie natuur. Den Haag ligt aan zee, en Rotterdam is een grote stad langs de Maas. Het Haringvliet en de Biesbosch zijn bijzondere plekken met mooie uitzichten. Het fraaie Groene Hart heeft uitgestrekte polders en leuke steden als Delft en Leiden. Er zijn veel plekken waar je met een camper kunt staan, van de stad tot aan de kust. Dit zijn de 10 mooiste camperplaatsen. 

Camperplaats Bij Zee, Stellendam, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland 

Gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee, op de grens met Zeeland, vind je deze camperplaats. Hier is ook een B&B aanwezig. De camperplaats bevindt zich tussen twee dorpjes, Stellendam en Goedereede, beide makkelijk bereikbaar met de fiets. 

De sitecode van Camperplaats Bij Zee op Campercontact is 101797. 

Camperplaats De Guldenroede, Noordwijk, Zuid-Holland 

Helemaal in het noorden van de provincie ligt deze camperplaats bij een bloemkwekerij. De camperplaats zelf is landelijk gelegen. Je viervoeter is hier welkom, maar dan wel aangelijnd. Je kunt ook de mooie dorpen in de buurt van de camperplaats bezoeken. Meer zin in het strand en de duinen? Noordwijk is de ideale plek! 

De sitecode van Camperplaats De Guldenroede op Campercontact is 68085. 

Drive-In Camperpark Ouddorp aan Zee, Ouddorp, Zuid-Holland 

Op 1 kilometer afstand van deze camperplaats vind je het Noordzeestrand. Er is een hondenuitlaatplaats, wat deze camperplek ook perfect maakt om je viervoeter mee naartoe te nemen. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn vlakbij te vinden. 

De sitecode van Drive-In Camperpark Ouddorp aan Zee op Campercontact is 1114. 

Parking Noordvest Schiedam, Schiedam, Zuid-Holland 

Vlak bij Rotterdam is deze camperplaats te vinden. Gelegen aan het water, naast een historische molen. Het museum De Nieuwe Palmboom bevindt zich ook naast de molen, evenals enkele restaurants. Hier is in totaal plek voor 6 campers. 

De sitecode van Parking Noordvest Schiedam op Campercontact is 19433. 

Parking Camperlocatie Emmaboulevard, Hoek van Holland, Zuid-Holland 

Deze camperlocatie aan de Koningin Emmaboulevard in Hoek van Holland is een populaire bestemming voor camperaars. De plek biedt een prachtig uitzicht op de Nieuwe Waterweg en ligt dicht bij het strand en de veerboot naar Engeland. Deze locatie is ideaal voor wie houdt van rust, natuur en de nabijheid van water. 

De sitecode van Parking Camperlocatie Emmaboulevard op Campercontact is 55941. 

Parking Klein Amerika, Gouda, Zuid-Holland 

Deze locatie bevindt zich vlak bij het centrum van Gouda. Daar kun je veel activiteiten ondernemen of de fraaie binnenstad bewonderen. En een Goude stroopwafel of een Gouds kaasje verorberen natuurlijk! Er is hier in totaal plek voor 30 campers. 

De sitecode van Parking Klein Amerika op Campercontact is 55941. 

Camperlocatie De Scheve Schoffel, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland 

De camperplaats bevindt zich tussen de boomkwekerijen van Boskoop. De locatie ligt ook centraal in het Groene Hart. Veel pittoreske plaatsen kun je van hieruit verkennen via een korte fietstocht, zoals Leiden, Gouda en Alphen aan den Rijn. De Reeuwijkse Plassen liggen ook in de buurt. 

De sitecode van Camperlocatie De Scheve Schoffel op Campercontact is 55941. 

Jachthaven Strijensas, Strijen, Zuid-Holland 

Deze locatie ligt op een jachthaventerrein. De douches zijn in de winter niet beschikbaar. Het natuurgebied De Oeverlanden ligt vlakbij, waar je een prachtige wandeling kunt maken door het afwisselende gebied. Hier kun je ook een rondvaart maken. Bij deze plek zijn ook gratis leenfietsen beschikbaar, waardoor je de omgeving extra goed kunt verkennen. 

De sitecode van Jachthaven Strijensas op Campercontact is 55941. 

Camperplaats Klaasse Bos, Zevenhoven, Zuid-Holland 

Deze plek ligt in het Groene Hart van Nederland, omringd door een landelijke en rustige omgeving vol weilanden. De Noordeinderplas is vlakbij te vinden. Het centrum van Zevenhoven en De Hoef is te vinden op 1 kilometer afstand. 

De sitecode van Camperplaats Klaasse Bos op Campercontact is 98670. 

Camperplaats de Groot, Giessenburg, Zuid-Holland 

Bij deze camperplaats vind je een brocantewinkeltje. Ook is er een pannenkoekenrestaurant waar je heerlijk kunt zitten. In de omgeving bevinden zich veel plaatsen die een bezoekje waard zijn, zoals Gorinchem, Sleeuwijk, Werkendam, Giessenburg, Arkel en Hoogblokland. Allemaal op fietsafstand bereikbaar. Hier is plek voor 8 campers. 

De sitecode van Camperplaats de Groot op Campercontact is 14315.