Sport en spel centraal in Kampeerauto 5

9 juli 2024

Deze tweede digitale editie van Kampeerauto staat tijdens de overvolle sportzomer geheel in het teken van sport en spel.

Cover Kampeerauto5-2024

Dit nummer staat weer vol mooie reisverhalen. Zo reisde Bernadet Heimans voor ons af naar het zonnige Portugal, beleefde de familie Fickweiler camperavonturen in de Franse Alpen en ging Jonathan Vandevoorde op roadtrip in Zweden. In Nederland ontdekte Marja van Kampen de regio rond Zwolle en verkende Hilde Bout Nederland met de mountainbike.

Steeds meer professionele sporters gebruiken de camper als onderkomen tijdens de reis tussen wedstrijden. We portretteren drie ambitieuze topsporters.

Daarnaast ontbreken vertrouwde rubrieken als Lezers schrijven en Uit & Thuis deze keer niet.

En voor wie graag zelf een spelletje speelt: in deze editie vind je maar liefst vier spellen waarmee je leuke prijzen kunt winnen: een woordzoeker, een behendigheidsspel, een persoonlijkheidstest en een kennisquiz.

Kampeerauto 5 verschijnt uitsluitend digitaal en is niet op papier beschikbaar. Kampeerauto 6 is weer in print en ligt vanaf 20 augustus op je deurmat, als je ervoor hebt gekozen om de papieren versie te ontvangen.