Ventje Ventje Lange Ventje en eVentje

De Nederlandse camperbouwer Ventje heeft veel nieuws te melden voor komend seizoen. Dat begint bij de Ventje voor vijf personen die straks beschikbaar komt. De extra zitplaatsen gaan niet ten koste van de flexibiliteit van de campingbus.

Dan is er het Lange Ventje, waarin ruimte is voor een portable toilet of een toiletplaat met gerecyclede wegwerpzakjes. En als de Volkswagen ID. Buzz er straks is, gaat hij als basis dienen voor de elektrische campingbus eVentje. 
 
Alle Ventjes staan op de Volkswagen T6 of T6.1 en hebben een flexibel interieur. Het keukenblok aan de achterzijde van de bus is bijvoorbeeld zowel van binnen als van buiten te gebruiken. De stoelen kunnen in een loungeopstelling of als treinzit staan. En dankzij de speciale standaarden zijn de stoelen zelfs voor buitengebruik geschikt. Ook is er een tweepersoonsbed van te maken. Al het hout is duurzaam, schapenwol dient als isolatie, de vloer is gemaakt van natuurlijk materiaal, vuil water wordt opgevangen en een zonnepaneel zorgt voor stroom.  

Specificaties

Merk Ventje
Model Lange Ventje en eVentje
Prijs vanaf € 50.000
Rijklaargewicht 2.300 kg
Toegestane max. massa 2.800 kg
Opbouwlengte 490 cm
Totale breedte 230 cm
Totale hoogte 205 cm

Indeling

 

Meer informatie?
www.ventje.com