Halfintegraal

De halfintegraal camper is verreweg het populairste model op de markt. De halfintegraal, ook wel semi-integraal genoemd, wordt door camperfabrikanten gebouwd op een bestaand chassis met de originele cabine. Zo is nog duidelijk herkenbaar van welk model de basisauto is, meestal een Fiat Ducato of een Citro├źn Jumper.

Er zijn veel verschillende indelingen en afmetingen. Behalve een keuken en een natte cel hebben ze aparte bedden in de lengte, een tweepersoons bed in de breedte achterin, een queensbed of een hefbed. De lengte van deze campers varieert grofweg tussen de 5,5 en 7,5 meter.

De halfintegraal in de praktijk

Wil jij weten of een halfintegraal iets voor jou is en aansluit bij al jouw of jullie camperbehoeften? Bekijk ter inspiratie dan eens de persoonlijke ervaringen met de halfintegraal, van verschillende type camperaars in de ori├źnterende fase.

Ben je ter vergelijking ook benieuwd naar de ervaringen met de buscamper, alkoof en integraal? Ga dan direct naar de overzichtspagina met alle videoverhalen over de verschillende camperervaringen.