Tonke Tonke EQV Touring

Volledig gasloos en elektrisch, dat is de Tonke EQV Touring. Deze eerste elektrische Tonke staat op de Mercedes EQV. Het 100 kWh-accupakket zorgt voor een actieradius van 360 kilometer.

Koken gebeurt op de inductiekookplaat met twee pitten. Dankzij de warmtewisselaar, die tot de standaarduitrusting behoort, is het ook mogelijk om te verwarmen en koelen als de camperbus niet rijdt. De elektrisch verstelbare bank kan transformeren tot een tweepersoonsbed. Het hefdak biedt optioneel nog twee slaapplaatsen.  

Camperfuncties 

De EQV Touring biedt op 5,15 meter lengte alles wat nodig is voor een campertrip. Zo heeft hij een buitendouche – verstopt achter de tankklep – en de opbergmogelijkheid voor een toilet bij de voorstoelen. De keuken draait eenvoudig naar buiten, zodat camperaars ook in de openlucht een maaltijd kunnen bereiden. Naast het keukenblok staat een compressorkoelbox van 36 liter. De camperbus komt met een omvormer van 3.000 watt en een extra lithiumaccu. Het aflezen van de camperfuncties gebeurt via bluetooth.  

Specificaties

Merk Tonke
Model EQV Touring
Prijs vanaf € 93.633
Rijklaargewicht 2.780 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 514 cm
Totale breedte 224 cm
Totale hoogte 191 cm

Indeling

 

Meer informatie?
www.tonke.eu