Naar de Noordkaap

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute naar Zweden, Finland en Noorwegen die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 19,99
  • Lengte: 5.500 km
  • Beschreven route: 39 dagen
  • Online route

Camperroute Zweden, Finland en Noorwegen

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Naar de Noordkaap

Een bezoek aan de Noordkaap en het ervaren van de middernachtzon: veel camperaars hebben dit op hun wensenlijst staan. De route leidt langs de Botnische golf door Zweden naar het noorden om door te gaan naar Fins Lapland.

Je ziet rendieren en mogelijk ook elanden. Maar wissel de overweldigende rust van de natuur ook af met bezoeken aan het levendige Stockholm en Oslo. Kleiner, maar eveneens zeer de moeite zijn Trondheim en Lillehammer.

De liefhebber van fotograferen en de hengelsport kan in heel Scandinavië zijn hart ophalen.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Dit kun je gaan zien

1 Tingsryd (Zweden) 2 > Gränna  3 > Stockholm 
4 Stockholm 5 > Sundsvall  6 > Burträsk  
7 Burträsk 8 > Båtskärnäs  9 > Rovaniemi (Finland) 
10 > Ivalo 11 > Karasjok (Noorwegen) 12 Karasjok
13 > Noordkaap 14 > Alta  15 > Alta
16 > Skibotn  17 Skibotn 18 > Sjøvegan 
19 > Risøyhmn (Vesteralen) 20 Risøyhmn  21 > Fredvang 
22Fredvang  23 > Keppstad 24 > Laukvik
25 Innhavet 26 > Saltstraumen 27 Saltstraumen
28 > Bjerka 29 Bjerka 30 > Snåsa
31 > Malvik 32 Malvik 33 > Dombås
34 > Beitostølen 35 Beitostølen   36 > Oslo
37 Oslo 38 > Grebbestad (Zweden) 39 Grebbestad

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker. Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen. Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!

Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.