Spanje en Portugal - Van Baskenland tot de Algarve

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute naar Spanje en Portugal die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 19,99
  • Lengte: 3.500 km
  • Beschreven route: 38 dagen
  • Online route

Camperroute Spanje en Portugal

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Van Baskenland tot de Algarve

Veel bijzondere historische steden, routes door machtige graangebieden, trajecten langs adembenemende kliffen en imposante bergen, het Portugese levenslied en een duik in de Atlantische Oceaan.
Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van een rondreis over het westelijk deel van het Iberisch Schiereiland.
De reis begint in Spanje, net over de grens met Frankrijk, gaat vervolgens naar het noorden van Portugal en van daaruit naar de meest zuidwestelijke punt van Europa, om vervolgens via de kustlijn terug te gaan naar het beginpunt.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans. De route is 365 dagen na aankoop geldig.

 


 

Dit kun je gaan zien

 

1 > Zumaia 2-3 Burgos 4 > Tordesillas
5 > Mogadouro 6-7 Casfreires 8 > Colega
9-10 Évora 11-12-13 Lagos 14 > Vila Nova de Milfontes
15-16-17 Lissabon 18 > Nazaré 19-20-21 Coimbra
22 > Vilanova de Gaia 23-24 Vilanova de Gaia 25-26 Covas
27 > Lauro 28-29 Lauro 30-31 Castropol
32 > Gijon 33-34 Potês 35-36 Bilbao
37 > Zarautz    

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.

Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op reis met de geweldige camperroutes van de NKC!


Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je 2 euro korting op deze camperroute.