Van Baskenland tot de Algarve

Van Baskenland tot de Algarve
  • Lengte: 3.500 km
  • Beschreven route: 36 dagen
  • Ontwikkeld door NKC-reisbegeleiders
  • Lengte: 3.500 km
  • Beschreven route: 36 dagen
  • Ontwikkeld door NKC-reisbegeleiders

Camperroute Spanje en Portugal

Veel bijzondere historische steden, routes door machtige graangebieden, trajecten langs adembenemende kliffen en imposante bergen, het Portugese levenslied en een duik in de Atlantische Oceaan. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van een rondreis over het westelijk deel van het Iberisch Schiereiland. De reis begint in Spanje, net over de grens met Frankrijk, gaat vervolgens naar het noorden van Portugal en van daaruit naar de meest zuidwestelijke punt van Europa, om vervolgens via de kustlijn terug te gaan naar het beginpunt.

 


Dit artikel betreft een PDF-bestand welke je ontvangt enkele minuten na de bestelling, als bijlage in de bevestigingsmail.

Let op: heb je een smartphone of tablet, koop dan de NKC Camperroute in de app 'Campercontact' (in plaats van de webwinkel). Je krijgt dan:

  • Het PDF-bestand van de camperroute.
  • Toegang tot de route in de app. Je kunt hierdoor tevens gebruik maken van alle functionaliteiten in de app, zoals een overzicht van alternatieve campings/camperplaatsen langs de route.

De camperroutes zijn gebaseerd op de groepsreizen van de NKC. Elke route is zorgvuldig samengesteld door de reisbegeleiders van de NKC Campergroepsreizen en worden jaarlijks gecontroleerd. Voor én door camperaars dus.​

Suggestie reisprogramma

 

1 > Zarautz 2 > Burgos 3 Burgos
4 > Tordesillas 5 > Mirandela 6 > Sátão
7 > Tomar 8 Tomar 9 > Évora
10 Évora 11 > Lagos 12 Lagos
13 Lagos 14 > Vila Nova de Milfontes 15 > Costa da Caparica
16 Costa da Caparica 17 Costa da Caparica 18 > Nazaré
19 > Coimbra 20 Coimbra 21 Coimbra
22 > Vilanova de Gaia 23 Vilanova de Gaia 24 Vilanova de Gaia
25 > Covas 26 Covas 27 > Santiago de Compostela
28-29 Santiago de Compostela 30 > Castropol 31 Castropol
32 > Deva (Gijon) 33 > Potês 34 Potês
35 > Zarautz 36 Zarautz  

Zelfstandig én geïnspireerd op pad

Dus wel de zekerheid van een door de NKC samengestelde reis, maar deze volledig op je eigen tempo afleggen? Dan is deze camperroute perfect voor jou!

Het groene Spaanse Baskenland, de goudgele graanvelden en de culturele schoonheid van Portugal zijn een fantastische combinatie.
Reisbegeleiders Janny en Adrie van de Wetering