Hoge bergen en diepe fjorden

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute naar Noorwegen die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 17,99
  • Lengte: 2.160 km
  • Beschreven route: 25 dagen
  • Online route

Camperroute Noorwegen

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Hoge bergen en diepe fjorden

Deze reis leidt je langs hoge bergen en diepe fjorden van Zuid-Noorwegen. Maar ook over de grootste hoogvlakte van Europa: de Hardangervidda. Van half mei tot augustus zijn de dagen lang en de nachten kort. Zo rijd je over een pas met sneeuw en ijs, zo zit je met bijna zomerse temperaturen te genieten van de rust.

Je maakt intensief kennis met de indrukwekkende natuur van Noorwegen met zijn imposante fjorden en ruige landschappen, maar bezoekt ook een aantal stadjes: Lillehammer, met het openluchtmuseum Maihaugen, Dombås, met de mogelijkheid tot een treinreis met de beroemde Raumabanen en de in jugendstil herbouwde kuststad Ålesund. In Oslo kun je bezienswaardigheden bekijken als het Vigelandpark, het Bøgdøy museumeiland met zijn Vikingschipmuseum en de Kon-Tiki van Thor Heyerdal.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

 


 

Dit kun je gaan zien

1 Hafsten (Zweden) 2 > Halden (Noorwegen)  3 > Lillehammer 
4 Lillehammer 5 > Dombås  6 > Trollveggen
7 > Ljøsøya 8 Ljøsøya 9 > Vikebukt
10 > Fjellstova 11 > Geiranger 12 Geiranger
13 > Olden 14-15 Olden 16 > Vik i Sogn
17 > Øvre Eidfjord 18 > Øvre Eidfjord 19 > Ål
20 > Aurland 21-22 Aurdal  23 > Oslo
24-25 Oslo    

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.
Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!


Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je 2 euro korting op deze camperroute.