Zuid-Engels genieten

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute naar Engeland die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 17,99
  • Lengte: 1.750 km
  • Beschreven route: 27 dagen
  • Online route

Camperroute Engeland

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Zuid-Engels genieten

Zuid-Engeland heeft een veelzijdig landschap, van lieflijk glooiend tot grillig en ruig.
Je volgt de grillige, ruige kustlijn van Noord-Devon en Cornwall met schitterende vergezichten, prachtige stranden, knusse baaitjes, oude haventjes met schilderachtige dorpjes, zoals Clovelly. Op het meest westelijke puntje van Engeland maak je het Land's End-gevoel mee, met Noord-Amerika op 3.150 mijl aan de andere kant van de oceaan.

Zuid-Engeland is ook genieten van uniek erfgoed. Engeland zit vol oude romantiek en er staan vele indrukwekkende kastelen, fraaie landhuizen en schitterende kathedralen, zoals in Salisbury, Wells en Truro. Ook zijn er prachtige tuinen, met soms subtropische kenmerken, als gevolg van de warme golfstromen in het westen.

De National Trust beschermt en onderhoudt het Engelse erfgoed. Met een lidmaatschap hiervan heb je vrij toegang tot alle eigendommen van de National Trust en kun je deze naar eigen keuze bezoeken.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans. De route is 365 dagen na aankoop geldig.

 


 

Dit kun je gaan zien

1 > Guînes 2 > Horam 3 > Salisbury
4 Salisbury 5 > Bath 6 Bath
7 > Bridgetown 8 Bridgetown 9 > Braunton
10 > Newquay 11 Newquay 12 > Land's End
13 Sennen Cove
14 > Marazion 15 Marazion
16-17-18 St. Austell 19 > Tavistock 20 Tavistock
21-22 Brockenhurst 23-24 Washington 25 > Dover
26-27 > Guînes
   

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.

Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.

Dus pak je spullen en ga op reis met de geweldige camperroutes van de NKC!


Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.