Engeland - Typisch Brits

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute naar Engeland die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 17,99
  • Lengte: 1.700 km
  • Beschreven route: 29 dagen
  • Online route

Camperroute Engeland

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Typisch Brits

Tijdens deze zeer complete reis geniet je van de landgoederen en kastelen in schitterende landschappen van de Yorkshire Dales, het Lake District, de Cotswolds en het merengebied. Vaak worden deze gebruikt als decor voor opnames van films of tv-series.

Bezoek de historische steden en badplaatsen en genieten van de muziek van de Beatles in Liverpool. Een prehistorische stenencirkel, Romeinse opgravingen, Keltische overblijfselen, een imposante abdij ruïne en WOII musea en luchthavens herinneren aan een bijzonder verleden van dit land.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans. De route is 365 dagen na aankoop geldig.

 


 

Dit kun je gaan zien

1 > Harwich 2 > Baldock 3 > Ashwell
4-5 > Woodhall Spa 6 -8 > York 9-10 > Hawes
11 > Kendal 12-13 > Blackpool 14 > Sandiway
15 > Liverpool 16 > Chester 17 > Harlech
18 > Wales
19 > Harlech 20-21 > Bridgnorth
22 > Cirencester 23 > Witney 24 > Oxford
25 > Comberton 26 > Cambridge 27 > Comberton
28 > Harwich
29 > Hoek van Holland  

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.

Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.

Dus pak je spullen en ga op reis met de geweldige camperroutes van de NKC!


Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op deze nieuwe camperroute.