Denemarken - Van stad tot strand

Beleef je eigen avontuur met deze camperroute die je online volgt met Trip Plans. Voor én door camperaars samengesteld; met de beste insider-tips.

Koop de route hier voor € 17,99
  • Lengte: 2.000 km
  • Beschreven route: 25 dagen
  • Online route

Camperroute Denemarken

Deze individuele camperreizen van de NKC zijn ideaal om in jouw eigen tempo te ontdekken. Gebaseerd op de succesvolle camper groepsreizen die door de ervaren reisbegeleiders met veel passie zijn gemaakt. Word dit jouw volgende bestemming?

Let op: De routes, aangeduid met NIEUW zijn te volgen in de app Trip Plans. Kijk voor een voorvertoning van de app Trip Plans ook even in je App store of Play store.

Zie je deze aanduiding niet dan heb je bij aankoop van een eerdere route een pdf-bestand ontvangen (voor het laatst gecontroleerd in 2019).

Van stad tot strand

Denemarken biedt veel: karakteristieke dorpjes, mooie stranden en natuur.
Met het waddeneiland Romo als fraai begin van de route, maak je direct kennis met het Deense strandleven en heb je dé kans om zeehonden te spotten.
Via Hvide Sande en het charmante Varso slinger je naar het noordelijkste puntje van het land.
Hier, in kunstenaarsstad Skagen, zie je hoe de Noordzee en Oostzee samenkomen. Terug naar het zuiden kom je langs twee bruisende havensteden: Aalborg en Arhus.

Op 'Tuineiland' Funen, geboortegrond van Hans Christian Andersen, tref je een sprookjesachtig landschap met zacht glooiende heuvels, appelboomgaarden, vakwerkboerderijen met rieten daken en vele kastelen en paleizen. Na de oversteek via de indrukwekkende Storebaeltbrug naar Seeland, wacht Kopenhagen met zijn gezellige Nyhavn en beroemde zeemeermin. De route eindigt bij de wereldberoemde krijtrotsen op het eiland Mon.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans. De route is 365 dagen na aankoop geldig.

 


 

Dit kun je gaan zien

 

1 Bad Segeberg (DE) 2 > Rømø (DK)  3 Rømø
4 > Hvide Sande 5 Hvide Sande 6 > Farsø
7 Farsø  8-9 Skagen/Grenen 10 > Ebeltoft 
11-12 Ebeltoft 13 >Fredericia 14 Fredericia
15 > Svendborg 16 Svendborg 17 > Kopenhagen
18-19 Kopenhagen 20 > Hornbæk 21 Hornbæk
22 > Holbæk 23 Holbæk 24-25 Møn

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.

Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op reis met de geweldige camperroutes van de NKC!


Ledenvoordeel

Als NKC-lid ontvang je € 2 korting op een nieuwe camperroute.