App Campercontact

De app Campercontact is door de NKC ontwikkeld, maar is er voor en door camperaars! Door het toevoegen van locaties, reviews en foto's maken we de app Campercontact aldoor beter. De app is gratis voor NKC-leden. Voor uitleg over deze app en de veelgestelde vragen, ga naar: www.campercontact.com

Met ruim 35.000 camperlocaties in 58 landen biedt de app een schat aan reisinformatie voor camperaars. En zo heb je altijd de mooiste locaties binnen handbereik. De app staat vol met gedetailleerde informatie over camperplaatsen, serviceplaatsen en campervriendelijke campings. Verzameld voor én door een toegewijde community van camperaars. Als gebruiker voeg je namelijk in een handomdraai zelf camperlocaties, foto’s en beoordelingen toe en navigeer je met behulp van de navigatiesoftware op je toestel eenvoudig naar de camperlocatie via de route-knop in de app. PRO-gebruikers (waaronder NKC-leden) slaan eenvoudig hun favoriete camperlocaties op en bekijken ze op de kaart. Online en offline.  

De app is namelijk ook offline beschikbaar voor PRO-gebruikers en NKC-leden. Handig voor gebieden waar je beperkte of geen internetverbinding hebt. De app is geschikt voor smartphones en tablets met een iOS en Android-besturingssysteem (de meest gangbare modellen).

Korting

Je kan de app gratis downloaden via de App Store van Apple en via de Google Play Store (Android). In deze gratis versie worden alle camperlocaties getoond, maar vind je slechts enkele foto’s en reviews. De volledige versie van de app kost € 5,99 per jaar. Voor NKC-leden is de app gratis als onderdeel van het lidmaatschap.

Klik op een van onderstaande buttons om de app te downloaden.

Contact
Voor uitleg over deze app en de veelgestelde vragen, ga naar: www.campercontact.com