Korting op App Campercontact

Als NKC-lid ontvang je Campercontact gratis bij een lidmaatschap!

  • Gratis bij een NKC-lidmaatschap
  • Exclusief voor NKC-leden
  • 38.000 camperlocaties in 58 landen
  • Gratis bij een NKC-lidmaatschap
  • Exclusief voor NKC-leden
  • 38.000 camperlocaties in 58 landen

App Campercontact - nu gratis bij een lidmaatschap!

Product omschrijving

Met ruim 38.000 camperlocaties in 58 landen biedt de app een schat aan reisinformatie voor camperaars. En zo heb je altijd de mooiste locaties binnen handbereik. De app staat vol met gedetailleerde informatie over camperplaatsen, serviceplaatsen en campervriendelijke campings. Verzameld voor én door een toegewijde community van camperaars. Als gebruiker voeg je namelijk in een handomdraai zelf camperlocaties, foto’s en beoordelingen toe. PRO-gebruikers (waaronder NKC-leden) ervaren nog veel meer voordelen. Zij hebben onbeperkt toegang tot alle locaties, navigeren met behulp van de navigatiesoftware op hun toestel eenvoudig naar de camperlocatie via de route-knop in de app en slaan hun favoriete locaties eenvoudig op en bekijken ze op de kaart. Online en offline. 

De app is namelijk ook offline beschikbaar voor PRO-gebruikers en NKC-leden. Handig voor gebieden waar je beperkte of geen internetverbinding hebt. De app is geschikt voor smartphones en tablets met een iOS en Android-besturingssysteem (de meest gangbare modellen).

Bekijk je deze pagina op je mobiel of tablet? Klik dan op één van onderstaande buttons om de app te downloaden.

Contact
Bezoek www.campercontact.com voor meer informatie over de app. Direct naar de veelgestelde vragen? Klik dan hier.

Korting

Je kan de app gratis downloaden via de App Store van Apple en via de Google Play Store (Android). In de gratis versie bekijk je maximaal drie camperlocaties per dag en slechts enkele foto’s en reviews. De volledige versie van de app, Campercontact PRO, kost € 2,49 per maand of € 9,99 per jaar. NKC-leden hebben gratis toegang tot de volledige versie als onderdeel van het lidmaatschap.