Repareren schade camper

Als je schade hebt gehad, wil je weer een gerepareerde camper. Laat de schade herstellen bij een bedrijf dat is aangesloten bij de NKC Camperschadeservice.*

De NKC werkt voor het herstel van schade samen met schadeherstelbedrijven die zijn aangesloten bij de NKC Camperschadeservice. Hierdoor kun jij rekenen op een gedegen expertise van de reparateur. 

Voordelen NKC Camperschadeservice netwerk

Maak je gebruik van het NKC Camperschadeservice netwerk? Dan ontvang je 300 euro korting op je eigen risico. Laat je de camper repareren door een bedrijf buiten het NKC Camperschadenetwerk? Dan geldt een verhoogd eigen risico. Check jouw polis en voorwaarden voor de eigen risico’s die van toepassing zijn.

Indien herstel bij een van deze herstelbedrijven plaats vindt, heeft dit de volgende voordelen:

  • recht op gratis vervangend vervoer gedurende de reparatieperiode;
  • garantie op de uitgevoerde werkzaamheden;
  • haal- en brengservice van de camper binnen een straal van 50 kilometer van het adres van het herstelbedrijf;
  • vermindering van het eigen risico met € 300,-

* Uiteraard alleen van toepassing als je hiervoor bent verzekerd. Controleer vooraf de polis en polisvoorwaarden in Mijn verzekeringen

Overzicht aangesloten bedrijven 

In het kaartje hieronder zie je welke bedrijven bij jou in de buurt zijn aangesloten. Wil je alle locaties zien in jouw buurt? Zoom dan in op de kaart of bekijk hier de kaart in volledige grootte.

Heb je ruitschade? Bel dan met 123RUIT.nl (088-1850515) of Autotaalglas (013 – 583 55 07).

Heb je ruitschade? Dit kan bijvoorbeeld zijn gebeurd door een opvliegend steentje van het wegdek.

Wanneer jouw camper (beperkt) casco verzekerd is, heb je bij reparatie door deze ruitherstelbedrijven geen eigen risico. En bij vervanging wordt een eventueel eigen risico verlaagd met EURO 150,-. Bij reparatie of vervanging van de ruit door een ander herstelbedrijf dan geldt het eigen risico dat op het polisblad staat.

Ben je onderweg? De telefoonnummers van de bedrijven zijn ook terug te vinden op het internationale verzekeringsbewijs / de Internationale motorrijtuigenverzekeringskaart (IMV). 

  • 123RUIT.nl (088-185 05 15)
  • Autotaalglas (013-583 55 07)