Rijvaardigheidstraining voor camperaars


Wil je jouw camperrijvaardigheid verbeteren? Doe dan mee aan deze speciale training die ontwikkeld is door de NKC en de BOVAG. Verbeter op één dag alle essentiële technieken en ga daarna met nog meer zelfvertrouwen met jouw camper de weg op.


Tijdens deze speciaal voor de camperaar ontwikkelde rijvaardigheidstraining leer je veertien handelingen en komen diverse tests aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Inparkeren, obstakels ontwijken, breedte en hoogte inschatten voor takken en bruggen, werking technologie (sensoren)
  • Ogentest & reactietest
  • Tips voor schadepreventie, bijvoorbeeld het voorkomen van hagelschade

De enige training die 100% op de camperaar gericht is!

LET OP: tijdens deze training maak je gebruik van je eigen camper.

Meedoen?

Je kunt op twee manieren meedoen aan de rijvaardigheidstraining voor camperaars:

  1. In groepsverband (€ 189,-). Doe samen met andere camperaars mee aan de rijvaardigheidstraining in groepsverband.
  2. Individueel (€ 249,-). Reserveer de individuele rijvaardigheidstraining voor camperaars rechtstreeks bij een van de deelnemende rijscholen in Nederland.
    Neem contact op met een van de rijscholen. Aan de individuele training kun je alleen deelnemen indien je lid bent van de NKC. 

Aan de training in groepsverband kunnen zowel leden als niet-leden van de NKC deelnemen. Niet-leden betalen een toeslag van 20% (totaalprijs: € 226,80). Bekijk hier alle voordelen van het NKC-lidmaatschap, je bent al lid vanaf € 59,- per jaar. 

Meer informatie en aanmelden

Klik op een icoontje op de kaart hieronder voor meer informatie over de training (datum, locatie, etc.).

Kosten terugverdienen

De kosten voor deze zeer complete training kun je terugverdienen. Want volg je de rijvaardigheidstraining met succes en ben je de bij ons geregistreerde regelmatige bestuurder, dan krijg je vijf jaar lang maar liefst 10% extra premiekorting* op de basisdekking (WA/Beperkt Casco/Uitgebreid Casco) van de NKC Camperverzekering. 

Heb je al een NKC Camperverzekering en ben jij als deelnemer aan de training ook de bij ons registreerde regelmatige bestuurder, dan hoef je niks te doen. De rijschool geeft door dat je geslaagd bent en de rest gaat vanzelf. De korting gaat in op de slagingsdatum. Uiteraard ontvang je een nieuw polisblad. 

* LET OP - de korting geldt alleen wanneer de bij ons geregistreerde regelmatige bestuurder van de NKC Camperverzekering tijdens de rijvaardigheidstraining de bestuurder van de camper is.

Nog niet bij de NKC verzekerd?

Het slagingsbewijs is vijf jaar geldig vanaf de datum waarop je geslaagd bent, dus hoe eerder je deze aanvraagt, hoe eerder je van de korting kunt profiteren. Zo wordt de NKC Camperverzekering éxtra interessant. Als je slaagt, is dat bij ons bekend, dus je hoeft je certificaat niet naar ons toe te sturen.

Wil je álles weten over deze actie? Lees dan de voorwaarden.

 

 Meer informatie en aanmelden