Campercontact

De mooiste camperlocaties binnen handbereik. Campercontact is één van de grootste platforms voor camperlocaties ter wereld. Met ruim 35.000 camperlocaties in 58 landen bieden de app en website een schat aan reisinformatie voor camperaars. Verzameld voor én door een toegewijde community van camperaars. 

Campercontact is vernieuwd!

Begin september 2020 heeft Campercontact een onze nieuwe app en website gelanceerd. Sindsdien ontvangen we veel reacties en feedback. Positief, maar ook met aandachtspunten. Daar zijn we hard mee aan de slag gegaan! Inmiddels hebben we al meerdere updates aangeboden, waarin er verschillende zaken zijn toegevoegd, opgelost en verbeterd.

Hier lees je meer over de updates. We hopen dat jij, en alle andere gebruikers, veel plezier aan het nieuwe Campercontact zullen beleven! 

Dit is wat de nieuwe app voor jou als NKC-lid betekent:

1. Betrouwbare informatie en reviews van andere camperaars over camperlocaties.
2. Altijd en overal de laatst beschikbare informatie over de camperlocaties.
3. Uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden.
4. De mogelijkheid om de app offline te gebruiken.
5. Sla al je favoriete locaties op.
6. De app is vrij van reclame.

Campercontact app en website

Alle informatie over camperlocaties is te raadplegen via de Campercontact app (Apple en Android) en de website campercontact.com

Benieuwd naar de verschillen met de oude app?

Benieuwd naar de verschillen met de oude app? Alle verschillen tussen de oude (2017- medio 2020) en de nieuwe app op een rijtje te zien?

Heb je een vraag over de app of website?

De meeste antwoorden op jouw vragen en instructie filmpjes zijn terug te vinden op de veelgestelde vragen pagina van Campercontact. Neem vooral een kijkje